Letters to Juliet (L) (MARIANNE WAKA)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Letters to Juliet (L)Hei Hei !

Husker ikke helt når, men jeg var på kino for ikke så lenge siden og så ''Letters To Juliet''
Jeg var alene, hadde ingen å gå med, måtte sykle alene i regnet + at jeg kom 10 minutter for sent!

Ville bare fortelle litt om hva som skjer i denne søte filmen <3:

Sophie (Amanda Seyfried) og forloveden hennes Victor (Gael Garcia Bernal) er på bryllupsreise før de gifter seg, men de er nesten ikke sammen når de kommer til Verona. Sophie har lyst til å kikke rundt, og Victor er opptatt med vingårder. Hun finner en vegg der det er mange folk, som henger brev opp på veggen, brev til Juliet.
Hun ser en dame som kommer og tar med seg alle brevene, hun blir nysgjerrig og følger etter damen. Der får hun vite at de svarer på alle brevene. En gang er Sophie med for å hjelpe dem, siden hun har blitt så gode venner med ''Juliet'', noen damer som svarer på alle brevene. Hun løsner på ett brev og en stein faller ut fra veggen, og inni hullet finner hun ett gammelt brev. Det er 50 år gammelt og har ligget gjemt så ingen fant det. Sophie leser det for de andre damene, og Claire skriver om sin Lorenzo. En gutt hun ble kjent med for 50 år siden, når hun var 15 år gammel. Barnebarnet hennes, Charlie kommer og spør hvem som har svart bestemoren hans. Sophie går bort til ham og han virker ikke så glad.. ''She deserves an answer'' sier Sophie. ''Yeah, 50 years ago, not now'' sier Charlie. Sophie følger etter Charlie, for å finne ut hvor han skal, også spør hun om han kom dit bare for å kjefte på henne. Han sa at han ikke kunne la Claire reise alene. Da blir Sophie kjempeglad.
Senere blir Sophie med dem på jakten etter hennes Lorenzo. De finnes mange, og til slutt gir de opp. De skal hjem, men Claire sier de skal svinge innom deres favoritt vingård. Det gjør de, og der er det en unggutt som sier han heter Lorenzo Bartolinis. Faren hans heter det samme, og det betyr at bestefaren til unggutten også heter det. Han kommer ridende på hesten sin, og Claire skjønner at det er den rette Lorenzo.
Neste dag blir Sophie invitert til brylluppet til Claire & Lorenzo. Sophie ''slår opp'' med Victor og hun blir sammen med sønnnen til Claire. AWWWWWWWWW (LLLLLL)

 


Sophie & Charlie <3

 

 
 • Skriv en ny kommentar

  mariannewaka

  - Why you gotta be so mean? - Love you, guys!

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits