Twilight! (MARIANNE WAKA)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Twilight!

Hei !

Lenge siden jeg har blogget, jeg vet det...
Jeg er ikke sikker på om jeg vil "komme tilbake", men jeg har savnet bloggingen!
Det eneste problemet er jo at ingen leser den, og jeg har aldri bilder! Jeg gjør egentlig ingenting spesielt i ukedagene, for å si det med andre ord.

I kveld skal jeg i alle fall på kino med Anita, Beate og en venninne av dem! Men den begynner ikke før 11 i kveld da, så har god tid! Sitter nede på rommet mitt, fordi mamma og pappa har besøk, og da måtte jeg og broren min være nede! Her er i alle fall litt bilder fra Twilight filmene!

Vi skal se den nyeste, nemlig del 1 av Breaking Dawn. Trist at Twilight er ferdig, men det er jo en stund til del 2 kommer da! Den skal jeg også se! Første filmen av Sagaen! Likte egentlig ikke twilight når jeg så denne, en venninne ville se den, så jeg bare ble med!

Når jeg så denne på kino, likte jeg Twilight bedre! Hadde jeg ikke sett den, hadde jeg nok ikke vært så glad i Twilight nå! Elsker denne filmen, så utrolig masse!♥
Kjenner jeg gleder meg skikkelig til i kveld!♥♥♥♥♥

 

 

♥ Marianne
 

 

 


 • 18.11.2011 kl.21:18
  Men har du prøvd å lese bøkene? Om du liker filmene vil du ELSKE bøkene. De er helt fantastiske! Avsluttet breaking dawn nå for sjuende gang eller noe sånt. Spesielt siste boka, og den andre når jeg tenker etter er skikkelig skikkelig bra:D Flink forfatter Stephenie Meyer:)
  22.11.2011 kl.22:48
  Mette:

  Hei! Ja, jeg har lest den første boka, men det tok utrolig lang tid! En helg eller noe skal jeg nok sette meg ned med den andre boka i serien, har dessverre ikke kommet lenger! Det ender med at jeg ikke leser ett kapittel en gang, og da er det litt vanskelig å følge med! Skal følge tipset ditt i helgen, tusen takk!

  ~ Marianne
  24.12.2011 kl.11:54
  Så fin blogg du har :)
  05.01.2012 kl.15:29
  bany:

  takk :)


  Skriv en ny kommentar

  mariannewaka

  - Why you gotta be so mean? - Love you, guys!

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits